Ο Αντετοκούνμπο είναι καλύτερος του Τζόρνταν σε…

Ο Αντετοκούνμπο είναι καλύτερος του Τζόρνταν σε…

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ έκανε μια βαρυσήμαντη δήλωση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που θα συζητηθεί...

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πηγαίνει ολοταχώς για τους τελικούς του ΝΒΑ. Και όλα δείχνουν ότι σε λίγο καιρό θα διεκδικήσει το πρώτο του πρωτάθλημα στον μαγικό κόσμο του μπάσκετ. Με τις επιδόσεις του, να δείχνουν σε όλο τον κόσμο πως ήρθε για να αποτελέσει τον επόμενο Νο1.

Μετά από κάθε του παιχνίδι τα σχόλια δίνουν και παίρνουν. Με τα εγκώμια για όσα κάνει με το Μιλγουόκι, να είναι εντυπωσιακά.

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Γιάννη και τον Ράσελ Γουέστμπρουκ. Ομως για την «Greak Freak» έκανε μια δήλωση που ήδη έχει σηκώσει πολλή κουβέντα στο ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος φόργουορντ και μέλος του Hall of Fame του NBA, στην εκπομπή που συμμετέχει στο δίκτυο ΤΝΤ τόνισε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παίζει πιο σκληρά ακόμη και από τον Μάικλ Τζόρνταν. Και το εννούσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«O Ράσελ Γουέστμπρουκ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παίζουν πιο σκληρά από οποιονδήποτε άλλο παίκτη στο NBA. Κάθε βράδυ, σε κάθε ματς που συμμετέχουν δίνουν ό,τι έχουν και δεν έχουν. Δεν μπορώ να βρω κανέναν παίκτη από τη δική μου εποχή που προσπαθούσε τόσο πολύ και τα έδινε όλα. Ούτε καν ο Μάικλ Τζόρνταν δεν ήταν στο επίπεδο του Γιάννη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ