Πολ Τζορτζ: «Αυτοί είμαστε, δίνουμε τα πάντα στο παρκέ»

Πολ Τζορτζ: «Αυτοί είμαστε, δίνουμε τα πάντα στο παρκέ»

Ο Πολ Τζορτζ μίλησε για τη μαχητικότητα των Κλίπερς, που έμειναν ζωντανοί νικώντας τους Φίνιξ Σανς (116-102).

Οι Κλίπερς έμειναν ζωντανοί στους τελικούς της Δύσης νικώντας τους Φίνιξ Σανς (116-102) και μειώνοντας σε 3-2 τη σειρά, με τον Πολ Τζορτζ να πετυχαίνει 41 πόντους.

Ο Πολ Τζορτζ στάθηκε στο μαχητικό πνεύμα που είχε η ομάδα του, τονίζοντας πως εκείνος και οι συμπαίκτες του δίνουν τα πάντα στο παρκέ.

«Αυτοί είμαστε, παλεύουμε, δίνουμε τα πάντα στο παρκέ και ό,τι κάνουμε το κάνουμε μαζί, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Σε όλη τη σειρά δεν σούταρα καλά. Έπρεπε να βελτιωθώ και να βγω μπροστά. Και στα άλλα ματς της σειράς έπαιρνα τα σουτ απλά δεν μπαίνανε, λόγω κούρασης δεν ξέρω. Ξεκουράστηκα και με «κουβάλαγαν» ουσιαστικά οι συμπαίκτες μου. Σήμερα έπρεπε να βγω μπροστά», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ο κόουτς μας αφήνει να ερχόμαστε εδώ και να παίζουμε ελεύθερα. Δεν μας βάζει παραπάνω πίεση παρά το γεγονός ότι ξέραμε σε τι θέση βρισκόμασταν. Ήταν χαλαρός και μας βοήθησε αυτό. Οι επόμενες 48 ώρες θα είναι αφιερωμένες στο σώμα μου. Θα ξεκουραστώ όσο περισσότερο μπορώ, θα κάνω αποκατάσταση και θα ετοιμαστούμε για το επόμενο ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ