Τι είπε ο Μάτζικ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Τι είπε ο Μάτζικ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο έπλεξε ο Μάτζικ Τζόνσον, με τον παλαίμαχο άσο των Λέικερς να δίνει και τον τίτλο του φαβορί στους Μπακς για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Μάτζικ Τζόνσον, καθώς ο «θρύλος» των Λέικερς περνάει τις διακοπές του στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Ζάκυνθο.

Ο πρώην άσος των «λιμνάνθρωπων» μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον χαρακτήρισε έναν «σπουδαίο ηγέτη» και μάλιστα ανέφερε πως οι Μιλγουόκι Μπακς έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε στο Ionian Channel:

«Οι άνθρωποι είναι υπέροχοι και το φαγητό πολύ καλό. Το να περπατάς μεσα σε αυτόν τον ναό είναι μοναδικό. Περάσαμε όμορφα στην Ελλάδα και την πόλη της Ζακύνθου σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό. Έχω έρθει σε τέσσερα νησιά και θα συνεχίσουμε το ταξίδι στην Ελλάδα για ακόμα τρεις ημέρες. Ο Γιάννης πρέπει να κερδίσει μερικούς ακόμη αγώνες για να βρεθεί στους τελικούς. Είναι ο καλύτερος Αντετοκούνμπο μέχρι στιγμής στην καριέρα του, όχι μόνο για την απόδοσή του, αλλά και για το γεγονός πως είναι σπουδαίος ηγέτης. Είναι φαβορί για το πρωτάθλημα»,

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ