Χοκς – Σανς 113-112

Χοκς – Σανς 113-112

Οι Χοκς επικράτησαν των Σανς με 113-112 σε ένα ματς που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς καμία δεν στοχεύει για είσοδο στα πλέι οφ του ΝΒΑ. Ωστόσο, η αναμέτρηση προσέφερε συγκινήσεις με τα «γεράκια» να παίρνουν μια σπουδαία νίκη. MVP για τους γηπεδούχους ήταν ο Πρινς, καθώς 7’’ πριν από τη λήξη και ενώ η ομάδα […]

Οι Χοκς επικράτησαν των Σανς με 113-112 σε ένα ματς που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς καμία δεν στοχεύει για είσοδο στα πλέι οφ του ΝΒΑ. Ωστόσο, η αναμέτρηση προσέφερε συγκινήσεις με τα «γεράκια» να παίρνουν μια σπουδαία νίκη.

MVP για τους γηπεδούχους ήταν ο Πρινς, καθώς 7’’ πριν από τη λήξη και ενώ η ομάδα του ήταν πίσω με δύο (110-112) ευστόχησε σε μια πολύ δύσκολη προσπάθεια για τρεις, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του. Καθοριστικός ήταν και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, αφού στην τελευταία φάση έπαιξε καταπληκτική άμυνα στον Μπούκερ, αναγκάζοντάς τον να αστοχήσει στο σουτ που θα έκλεβε τη νίκη μέσα από τα χέρια της ομάδας της Ατλάντα.

Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ αγωνίστηκε για 32 λεπτά, πετυχαίνοντας 12 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο. Ο Πρινς ήταν ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του με 22 πόντους, ενώ για τους Σανς, ο Τι Τζέι Γουόρεν διακρίθηκε σημειώνοντας 35 πόντους και 4 ριμπάουντ, ενώ ο Μπούκερ σταμάτησε στους 20 πόντους.

Τα δωδεκάλεπτα: 29-23,27-33,30-31,27-25

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ