Μένει στους Ατλάντα Χοκς ο ΜακΜίλαν (pic)

Μένει στους Ατλάντα Χοκς ο ΜακΜίλαν (pic)

Προπονητής των Ατλάντα Χοκς θα συνεχίσει να είναι ο Νέιτ ΜακΜίλαν, με τον έμπειρο τεχνικό να υπογράφει συμβόλαιο τεσσάρων ετών με τα «γεράκια».

Στον πάγκο των Ατλάντα Χοκς θα παραμείνει ο Νέιτ ΜακΜίλαν, με τις δύο πλευρές πλευρές να φτάνουν σε συμφωνία, επεκτείνοντας τη συνεργασία τους για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου στις αρχές της σεζόν αντικαθιστώντας την 1η Μαρτίου τον Λόιντ Πιρς, με τα «γεράκια» να έχουν ρεκόρ 14-20 και να μην πείθουν με τις εμφανίσεις τους.

Ο ΜακΜίλαν άλλαξε άρδην την απόδοση της ομάδας, η οποία βρήκε ρυθμό και κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας με ρεκόρ 41-31.

Στα play-offs οι Χοκς έδειξαν τις πραγματικές τους δυνατότητες, αποκλείοντας στον πρώτο γύρο τους Νιου Γιορκ Νικς, ενώ στον δεύτερο έστειλαν… σπίτι τούς Φιλαδέλφεια Σίξερς φτάνοντας στους τελικούς της Περιφέρειας.

Εκεί έβαλαν τα δυνατά τους όμως οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο αποδείχθηκαν ανυπέρβλητο εμπόδιο, χάνοντας τη σειρά με 4-2 νίκες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ