Ο αποκλεισμός των Κλίπερς έβαλε τέλος σε ένα απίθανο ρεκόρ του Σακίλ

Ο αποκλεισμός των Κλίπερς έβαλε τέλος σε ένα απίθανο ρεκόρ του Σακίλ

Το εντυπωσιακό σερί όπου τουλάχιστον ένας συμπαίκτης του Σακίλ Ο’ Νιλ έδινε το παρών σε τελικούς ΝΒΑ από το 1984 κι έπειτα σταμάτησε με τον αποκλεισμό των Κλίπερς.

Με τον αποκλεισμό των Λος Άντζελες Κλίπερς το σερί που ήθελε τουλάχιστον έναν πρώην συμπαίκτη του Σακίλ Ο’ Νιλ να βρίσκεται στους τελικούς από το 1984 κι εντεύθεν έλαβε τέλος.

Οι Κλίπερς αποκλείστηκαν από το Φοίνιξ στους τελικούς της δυτικής περιφέρειας. Αυτό από μόνο του μπορεί να μην είναι πολύ σπουδαίο, γίνεται όμως αν προσέξουμε μια λεπτομέρεια. Στο ρόστερ τους υπάρχει ο Ραζόν Ρόντο. Με βάση την εξέλιξη των playoffs ήταν ο μόνος πρώην συμπαίκτης του Σακ που θα μπορούσε να διεκδικήσει το δαχτυλίδι.

Από τον Γκρεγκ Κάιτ των Μπόστον Σέλτικς τη σεζόν 1983-1984, (συνυπήρξαν μαζί στο Ορλάντο οκτώ χρόνια μετά), ξεκίνησε αυτό το τρομερό σερί όπου έστω ένας πρώην συμπαίκτης του «Big Diesel» να φτάνει σε θέση να μάχεται για το τρόπαιο του καλύτερου πρωταθλήματος μπάσκετ του πλανήτη. Αυτό συντηρήθηκε πέρυσι με τους Ντάνι Γκριν, Λεμπρόν Τζέιμς και Ραζόν Ρόντο. Ο έμπειρος πόιντ γκαρντ παραλίγο να τα καταφέρει και φέτος, οι Φοίνιξ Σανς όμως είχαν άλλη άποψη.

Ο Τας Μελάς δημοσίευσε στο twitter του αναλυτικά τη λίστα με τα ονόματα των ανθρώπων που έγιναν μέρος αυτού του ιδιαίτερου στατιστικού (αναφέρει μέχρι και τη σεζόν 2018-2019).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ