«Κανείς δεν μπορεί να κάνει αυτά που κάνει ο Ντόντσιτς»

«Κανείς δεν μπορεί να κάνει αυτά που κάνει ο Ντόντσιτς»

Ο πατέρας του Λούκα Ντόντσιτς απάντησε σε γνωστό δημοσιογράφο και τόνισε ότι κανείς δεν μπορεί να κάνει αυτά που κάνει ο Σλοβένος

Ο Λούκα Ντόντσιτς είναι ένα φαινόμενο, όμως δεν είναι λίγα πάντως τα όσα έχουν ακουστεί για τον χαρακτήρα του Σλοβένου και οι φορές που έχει δεχθεί τεχνική ποινή μετά από έντονες διαμαρτυρίες στους διαιτητές.

Σε αυτό το κομμάτι είχε σταθεί πριν λίγες ημέρες ο Μπράιαν Ουίντχορστ, με τον γνωστό δημοσιογράφο του ESPN να αναφέρει τα εξής:

«Δεν ξέρω πόσοι παίκτες αισθάνονται ενθουσιασμένοι στην προοπτική να αγωνιστούν δίπλα στον Λούκα. Νομίζω ότι είναι ένας δύσκολος άνθρωπος. Είναι σίγουρα σπουδαίος παίκτης, όταν όμως παρακολουθείς τους αγώνες των Μάβερικς, τον βλέπεις να ουρλιάζει στον προπονητή του, στους συμπαίκτες του, στους διαιτητές. Πάντα βρίσκει λόγους για να φωνάζει για κάτι. Είναι οξύθυμος και μπορεί να γίνει ενοχλητικός».

Ο πατέρας του από την άλλη απάντησε: «Δεν ξέρω. Ίσως αυτός ο δημοσιογράφος να είναι η μεγαλύτερη μπασκετική ιδιοφυία. Οπότε μην με ρωτάτε. Αυτά που κάνει ο Λούκα στο ΝΒΑ είναι κάτι παραπάνω από φοβερά. Σας μιλάω σαν οπαδός του. Αν μιλήσω σαν πατέρας του, είμαι πολύ υπερήφανος. Δεν φοβάται κανέναν. Έχει την καρδιά και το στομάχι να συγκριθεί με οποιονδήποτε. Αυτά που κάνει στα 22 του στο ΝΒΑ σαν Ευρωπαίος παίκτης, δεν υπάρχουν, νομίζω κανείς δεν μπορεί να τα κάνει»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ