Πέισερς – Μπακς 92-89

Πέισερς – Μπακς 92-89

Οι Μπακς ηττήθηκαν με 92-89 από τους Πέισερς εκτός έδρας, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να έχει double-double, όμως να αστοχεί και στην τελευταία επίθεση της ομάδας του.

 Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσπάθησε κόντρα στους Πέισερς, όμως ήταν μοιραίος με το άστοχο τρίποντο στο τέλος και έτσι οι Πέισερς με ηγέτη τον Μπογκντάνοβιτς πήραν τη νίκη (92-89).

Καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να ξεφύγει στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο έληξε με τους Μπακς να προηγούνται με 46-44. Το ματς ήταν ντέρμπι, με τον Greek Freak να γράφει το 90-89, 1 λεπτό πριν το τέλος. Το σουτ του Γιάννη δεν βρήκε στόχο στα 31 δεύτερα για τη λήξη, με τον Mπογκντάνοβιτς να παίρνει μια παλικαρίσια κατοχή και να ευστοχεί σε δύο βολές στη συνέχεια για το 92-89.

Ο Αντετοκούνμπο πήρε την τελευταία επίθεση, αλλά αστόχησε σε τρίποντο που θα έστελνε το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο. Ο Greek Freak πέτυχε 18 πόντους, μάζεψε 12 ριμπάουντ, έκανε 5 τάπες, 2 κλεψίματα και 2 ασίστ.

Πρώτος σκόρερ για τα ελάφια ήταν ο Μπλέντσο με 26 πόντους, ενώ μοίρασε και 4 ασίστ, με τον Τζαμπάρι να προσθέτει 15. Για τους Πέισερς κορυφαίος ήταν ο Μπογκντάνοβιτς με 29 πόντους και 5/7 τρίποντα.

https://www.youtube.com/watch?v=lufoMLtRIoM

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ