Μπούντενχολζερ: Εκνευρίστηκε με τις 10 περισσότερες βολές των Σανς στο Game 1 (pic)

Μπούντενχολζερ: Εκνευρίστηκε με τις 10 περισσότερες βολές των Σανς στο Game 1 (pic)

Οι Φοίνιξ Σανς εκτέλεσαν 26 ελεύθερες βολές στο πρώτο ματς των τελικών του NBA, 10 λιγότερες από τους Μπακς και ο Μάικ Μπούντενχολτζερ χαρακτήρισε εκνευριστικό το γεγονός.

Οι Σανς πήραν προβάδισμα στη σειρά των τελικών , επικρατώντας των Μπακς με 118-105 στο πρώτο ματς. Πριν την επόμενη αναμέτρηση ο Μάικ Μπούντενχολζερ δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί για την διαφορά στις εκτελεσμένες βολές των ομάδων.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, είπε: «Είναι μεγάλο μέρος του παιχνιδιού οι βολές. Οι Σανς σημείωσαν 25 πόντους από την γραμμή (σ.σ είχαν 25/26 βολές). Είμαστε μια ομάδα που δηλώνει περήφανη για τον τρόπο που αμύνεται και το γεγονός ότι μπορεί να αμυνθεί χωρίς να υποπέσει σε φάουλ. Δεν μπορώ να θυμηθώ ποια ήταν η τελευταία φορά που μία ομάδα σημείωσε 25 πόντους από βολές εναντίον μας».

Αμέσως μετά αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Κρις Μίντλετον δεν βρέθηκε ούτε μια φορά στη γραμμή τηςν «φιλανθρωπίας»:
«Από την άλλη πλευρά, ο τρόπος που ο Αντετοκούνμπο επιτίθεται προς το καλάθι και οι ευκαιρίες που δημιουργεί ο Μίντλετον όταν έχει την μπάλα… είναι εκνευριστικό, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού. Είναι μέρος του παιχνιδιού».

Κλείνοντας απέφυγε να δημιουργήσει περισσότερη πόλωση και πρόσθεσε: «Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά στην άμυνα. Πρέπει να μην αφήσουμε τους Σανς να πάνε στις βολές και να είμαστε πιο επιθετικοί στην προσέγγισή μας στην επίθεση ώστε να πάμε εμείς στις βολές και να παίξουμε καλύτερη επίθεση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ