Μιλγουόκι Μπακς: Με την πλάτη στον τοίχο ενόψει Game 3

Μιλγουόκι Μπακς: Με την πλάτη στον τοίχο ενόψει Game 3

Το πιο σημαντικό ματς της σεζόν, μέχρι το επόμενο, θα δώσουν σήμερα τα ξημερώματα οι Μιλγουόκι Μπακς, καθώς στις 03:00 υποδέχονται τους Φοίνιξ Σανς και θέλουν να μειώσουν σε 2-1 τη σειρά των τελικών του ΝΒΑ.

Σημαντικό παιχνίδι που θα κρίνει κατά πολύ την εξέλιξη των τελικών του NBA είναι αυτό που θα διεξαχθεί τα ξημερώματα (03:00) στο Fiserv Forum του Μιλγουόκι, με τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο να καίγονται για τη νίκη κόντρα στους Φοίνιξ Σανς ώστε να μειώσουν τη σειρά σε 2-1 και να μείνουν ζωντανοί για τον τίτλο.

Η παρέα του Greek Freak καλείται να βελτιώσει πολλούς τομείς στο παιχνίδι της αν θέλει να θεωρηθεί άξια διεκδικήτρια του τίτλου. Φυσικά το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς έχουν απέναντί τους, τους Σανς των Πολ, Μπούκερ και Έιτον, οι οποίοι βρίσκονται σε δαιμονιώδη κατάσταση.

Οι Μπακς καλούνται αρχικά να βελτιώσουν την άμυνά τους, έχοντας δεχτεί και στα 2 ματς 118 πόντους, επίδοση απαγορευτική για αυτό το επίπεδο. Μαζί με την άμυνα όμως πρέπει να σταθεροποιηθεί και η απόδοση των σταρ της ομάδας, που πλαισιώνουν τον Γιάννη. Οι Μίντλετον και Χόλιντεϊ ήταν ωσεί παρών στο 2ο παιχνίδι της σειράς, έχοντας άθλια ποσοστά. Μάλιστα ο Χόλιντεϊ δεν έχει καταφέρει ακόμα να κάνει έστω και λίγο δύσκολη την ζωή του Κρις Πολ, καθώς μπορεί ο CP3 να είναι στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του, ο Χόλιντεϊ όμως θεωρείται από τους κορυφαίους περιφερειακούς αμυντικούς του ΝΒΑ.

Από την άλλη πλευρά, οι Σανς και ο Μόντι Γουίλιαμς αναμένεται να βασιστούν και πάλι στην Big 3 τους. Πολ, Μπούκερ και Έιτον θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν τους «ήλιους» στο 3-0, βάζοντας τέλος ουσιαστικά στα όνειρα τίτλων των Μπακς. Ο coach των Σανς θα στερηθεί των υπηρεσιών των Ντάριο Σάριτς και Τόρει Κρεγκ, οι οποίοι αποχώρησαν τραυματίες παιχνίδια 1 και 2 αντίστοιχα.

Η ατμόσφαιρα στο Μιλγουόκι είναι εκρηκτική, με τους φιλάθλους της ομάδας να ζουν τους πρώτους τελικούς μετά το μακρινό 1974. Παντού επικρατεί το σύνθημα «Bucks in 6», με τους παίκτες της ομάδας να ζητούν από το κοινό τους απόψε να δ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ