Μπάρι σε Γιάννη: «Το να κάνεις τόση ώρα στις βολές, το κάνει απλά χειρότερο»

Μπάρι σε Γιάννη: «Το να κάνεις τόση ώρα στις βολές, το κάνει απλά χειρότερο»

Ο βετεράνος αθλητής του ΝΒΑ, Ρικ Μπάρι, μίλησε για τη ρουτίνα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στις βολές, τονίζοντας πως όσο αργεί τόσο χειρότερο το κάνει.

Η ρουτίνα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στις βολές, έχει γίνει μεγάλο θέμα συζήτησης στην Αμερική, καθώς ο Έλληνας σούπερ σταρ παίρνει τον χρόνο του στη γραμμή, με το κοινό των αντίπαλων ομάδων να τον έχει αποδοκιμάσει ουκ ολίγες φορές.

Ο βετεράνος παίκτης του ΝΒΑ και της ABA, Ρικ Μπάρι, που αγωνίστηκε σε Όουκλαντ Όουκς/Ουάσινγκτον Καπς και Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, μίλησε για τον «Greek Freak».

Ο 77χρονος Hall of Famer, που σούταρε με ένα διαφορετικό στυλ στις βολές, τόνισε πως ο Γιάννης θα πρέπει να μην κάνει τόση ώρα καθώς απλά το κάνει χειρότερο για εκείνον, αφού σκέφτεται περισσότερο και αστοχεί.

Οι δηλώσεις του Ρικ Μπάρι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο:

«Κάνει πολύ ώρα. Πάρε την μπάλα στα χέρια και κάνε γρήγορα την ρουτίνα σου. Σπαταλάς χρόνο αλλιώς. Χρειάζεται και περισσότερη εξάσκηση, ειδικά όταν δεν είσαι τόσο εύστοχος.

Είναι απαραίτητο να έχεις μία ρουτίνα. Αλλά το να κάνεις τόση ώρα να εκτελέσεις, το κάνει απλά χειρότερο. Σου δίνει περισσότερο χρόνο για να το σκεφτείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ