Μπουντενχόλζερ: «Ο Αντετοκούνμπο είναι σπουδαίος, μπορεί να κάνει τα πάντα στο παρκέ»

Μπουντενχόλζερ: «Ο Αντετοκούνμπο είναι σπουδαίος, μπορεί να κάνει τα πάντα στο παρκέ»

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, χαρακτηρίζοντας τον σπουδαίο και πως μπορεί να κάνει τα πάντα μέσα στο παρκέ.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μίλησε ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ, μετά την εμφάνιση του Έλληνα παίκτη στους τελικούς με τους Φοίνιξ Σανς.

Ο Αμερικανός τεχνικός τόνισε πως ο «Greek Freak» είναι ένας σπουδαίος πασέρ, πλέι μέικερ και σκρίνερ, ενώ επισήμανε πως μπορεί να κάνει τα πάντα μέσα στο παρκέ.

Οι δηλώσεις του Μάικ Μπουντενχόλζερ:

«Βάλαμε τα σουτ, δεχθήκαμε κάποιες αντεπιθέσεις, αλλά αντέξαμε μέχρι το τέλος. Μιλήσαμε στα τάιμ άουτ, είχαμε στη συνέχεια κάποια καλά plays σε ένα πολύ σημαντικό σημείο για εμάς.

Ο Αντετοκούνμπο είναι σπουδαίος πασέρ, πλέι μέικερ, σκρίνερ, μπορεί να κάνει τα πάντα στο παρκέ. Κάθε φορά που πηγαίνεις στη γραμμή, επιβραβεύεσαι για το φάουλ που κερδίζεις. Ο Γιάννης βοήθησε και την άμυνά μας να προετοιμαστεί. Έχει αυτοπεποίθηση όταν πηγαίνει στη γραμμή κι αυτό είναι σημαντικό.

Ο Πόρτις σουτάρει καλά, έβαλε ένα μεγάλο τρίποντο, κυνήγησε το επιθετικό ριμπάουντ. Είχε ενέργεια στην άμυνα, είναι σημαντικός για την ομάδα. Πρέπει να του βρούμε χρόνο. Έχουμε ένα ευέλικτο γκρουπ. Ο Κράουντερ είχε 6/7 τρίποντα, έπρεπε να περιορίσουμε το παιχνίδι του με τον Τάκερ, με τον Γιάννη, με τον Πόρτις, με τον Κόνατον.

Ο Πολ κι ο Μπούκερ έχουν πολλή ώρα την μπάλα, δεν πρέπει να τους αφήνουμε να νιώθουν άνετα. Πρέπει να τους κάνουμε διστακτικούς. Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο σε αυτό το κομμάτι. Τον Μπούκερ τον μάρκαραν πολλοί παίκτες, είμαι σίγουρος όμως ότι θα είναι έτοιμος για τον επόμενο αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ