Αποδόσεις για την επόμενη σεζόν του NBA: Σε ποια θέση βρίσκεται ο Αντετοκούνμπο

Αποδόσεις για την επόμενη σεζόν του NBA: Σε ποια θέση βρίσκεται ο Αντετοκούνμπο

Βγήκαν ήδη οι αποδόσεις κατάκτησης του τίτλου της επόμενης σεζόν στο NBA με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μιλγουόκι Μπακς να βρίσκονται στην 5η θέση της λίστας.

Η φετινή σεζόν του NBA βρίσκεται στο τελευταίο της στάδιο και οι στοιχηματικές εταιρίες στην Αμερική δεν έχασαν χρόνο ανακοινώνοντας τις αποδόσεις για την κατάκτηση του τίτλου την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Γιάννης και Μπακς προβάλλουν ως το πέμπτο φαβορί , με τους Μπρούκλιν Νετς να βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης.

Φέτος ο Ντουράντ μπορεί να βρέθηκε σε εξαιρετική κατάσταση, υπήρξαν όμως θέματα με τους Κάιρι Ίρβινγκ και Τζέιμς Χάρντεν αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών που τους αποδυνάμωσαν.

Ακολουθούν οι Λέικερς που αντιμετώπισαν παρόμοιο πρόβλημα με Λεμπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις, όπως και οι τρίτοι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με τον Κλέι Τόμπσον να χάνει δεύτερη σερί σεζόν εξαιτίας χιαστού.

Οι Κλίπερς που έπονται έχασαν τον Καουάι Λέοναρντ και ο Πολ Τζορτζ δεν μπόρεσε να κερδίσει το Φοίνιξ σταματώντας στους τελικούς της δυτικής περιφέρειας. Ο «Klaw» μένει ελεύθερος το καλοκαίρι ,υπάρχουν όμως πιθανότητες να ανανεώσει.

Οι Μπακς και ο καταλαμβάνουν την επόμενη θέση. Ο Γιάννης με τον Μίντλετον και τον Χόλιντει δεν έχουν πείσει ακόμα ότι αξίζουν να βρίσκονται έστω στην πρώτη τριάδα παρά τη φετινή τους παρουσία στους τελικούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ