Μίντλετον: «Έκανε τη διαφορά ο Γιάννης, σημαντικό πως με εμπιστεύονται»

Μίντλετον: «Έκανε τη διαφορά ο Γιάννης, σημαντικό πως με εμπιστεύονται»

Για την καταπόνηση των Μπακς μίλησε ο Κρις Μίντλετον, ενώ εξήγησε πως κάνει και αυτός βήματα προς τα εμπρός και μίλησε και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Κρίς Μίντλετονίγα λεπτά μετά από την μεγαλειώδη εμφάνισή του κόντρα στους Σανς, όπου σταμάτησε στους 40 πόντους μίλησε για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι Μπακς.

Ακόμα, ο περιφερειακός των Μπακς εξήγησε ότι δεν τον ενδιαφέρει η κριτική, μόνο η γνώμη των προπονητών και των συμπαικτών του, αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για το μπλοκ στον Έιτον και παραδέχθηκε πως η ομάδα του είναι αρκετά κουρασμένη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κρις Μίντλετον:

«Κάθε χρόνο βελτιώνω το παιχνίδι μου, επίσης ως οργανισμός κάνουμε συνέχεια βήματα προς τα εμπρός. Αυτό έχει σημασία, να κάνεις βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Οι προπονητές, οι συμπαίκτες μου, αυτών η γνώμη με ενδιαφέρει. Με εμπιστεύονται και αυτό είναι το σημαντικό για εμένα. Η φάση του Γιάννη ήταν σπουδαία προσπάθεια. Αυτά χρειαζόμαστε. Έκανε τη διαφορά για εμάς σε αυτή τη φάση.

Όλοι είμαστε κουρασμένοι και χτυπημένοι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, πρέπει να τα δώσουμε όλα. Να κοιμηθούμε καλά, να κάνουμε την αποθεραπεία μας. Σε αυτό το γήπεδο παίζουμε δύο χρόνια, η ενέργεια είναι φοβερή. Είχαμε ανοιχτά σουτ και αστοχήσαμε, ακόμη και λέι-απ. Κάποια στιγμή θα μπουν, το σημαντικό είναι να βγάζουμε κρίσιμες άμυνες. Οι βολές είναι θέμα ρουτίνας. Τα σουτ είναι θέμα σημείων. Και δεν με ενδιαφέρει πόσα σουτ παίρνω, δεν με ενδιαφέρουν τα στατιστικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ