Με Ντόντσιτς, Κάντας Πάρκερ και Ντουράντ τα εξώφυλλα του ΝΒΑ 2K22 (pics)

Με Ντόντσιτς, Κάντας Πάρκερ και Ντουράντ τα εξώφυλλα του ΝΒΑ 2K22 (pics)

Το ΝΒΑ έκανε γνωστούς τους παίκτες που θα κοσμούν τα εξώφυλλα του παιχνιδιού, με τον Λούκα Ντόντσιτς, την Κάντας Πάρκερ και τον Κέβιν Ντουράντ μεταξύ άλλων, να αποτελούν τα τιμώμενα πρόσωπα.

Το ΝΒΑ 2K22 είναι προ των πυλών και η κορυφαία μπασκετική λίγκα του πλανήτη έκανε γνωστά τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στα τρία διαφορετικά εξώφυλλα του παιχνιδιού.

Ο Λούκα Ντόντσιτς, η Κάντας Πάρκερ και οι Αμπντούλ-Τζαμπάρ, Ντιρκ Νοβίτσκι, Κέβιν Ντουράντ θα κοσμούν το εξωτερικό μέρος του βιντεοπαιχνιδιού. Οι τρεις θρύλοι του αθλήματος εντάσσονται στην καμπάνια του ΝΒΑ για τον εορτασμό των 75 χρόνων από την ίδρυσή του.

Ο Σλοβένος σούπερ σταρ θα γίνει ο δεύτερος Ευρωπαίος που θα έχει την τιμή να βρίσκεται στο εξώφυλλο, μετά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που ήταν στο ΝΒΑ 2K19. Παράλληλα θα γίνει ο πρώτος παίκτης των Μάβερικς, μαζί με τον Νοβίτσκι.

Η Πάρκερ θα γράψει ιστορία καθώς θα γίνει η πρώτη γυναίκα που θα βρεθεί στην συγκεκριμένη θέση, ενώ ο Κέβιν Ντουράντ θεωρείται ο «έμπειρος» της παρέας, καθώς αυτή θα είναι η τρίτη φορά που θα είναι στο μπροστινό μέρος, μετά το NBA 2K13 και 2K15.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ