Φαβορί ο Ντόντσιτς για MVP – Σε ποια θέση βρίσκεται ο Γιάννης (pic)

Φαβορί ο Ντόντσιτς για MVP – Σε ποια θέση βρίσκεται ο Γιάννης (pic)

Βγήκαν οι αποδόσεις για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της νέας σεζόν στο NBA, με τον Λούκα Ντόντσιτς να δίνεται ως το φαβορί. Στην τέταρτη θέση ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Η σεζόν στο NBA ακόμα δεν έχει τελειώσει και ήδη στην Αμερική ετοιμάζονται για την επόμενη. Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκαν οι αποδόσεις της επόμενης χρονιάς για τον MVP με τον Λούκα Ντόντσιτς να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι στην τέταρτη θέση των φαβορί.

Η σειρά για τη σεζόν 2021-2022 έχει πολλές ομοιότητες με αυτήν που ρίχνει αυλαία σε λίγο. Πέρυσι σε αντίστοιχο σημείο ήταν και πάλι στην πρώτη θέση, με τον Τζοέλ Εμπίντ ακριβώς από κάτω του. Φέτος συναντάμε τον Κέβιν Ντουράντ τρίτο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ακολουθεί και τον Στεφ Κάρι να κλείνει το πρώτο μισό της πεντάδας.

Έκτος βρίσκεται ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κι έπονται οι Ντέμιαν Λίλαρντ, Νίκολα Γιόκιτς. Τη δεκάδα κλείνουν οι Ντέβιν Μπούκερ και Τρέ Γιανγκ.

Υπάρχουν εκπλήξεις στη σύνθεση του φετινού top 10, με μεγαλύτερη αυτή του φετινού MVP. Από ‘κει και πέρα για τον Ντόντσιτς τα πάντα θα εξαρτηθούν από την πορεία του ίδιου, αλλά και του Ντάλας, ο Εμπίντ μοιάζει να βρίσκεται σε λογική θέση και πρέπει να μείνει υγιής.

Ο Ντουράντ είναι τρίτος και μπορεί να ανέβει τουλάχιστον μια θέση, εξαρτάται βέβαια από το πότε θα επιλέξει να φορτσάρει. Στην περίπτωση του Γιάννη παίζουν ρόλο και τα 2 βραβεία που έχει ήδη κατακτήσει. Κάρι και ΛεΜπρόν αναμένουν το πώς θα ρολάρουν οι ομάδες τους. Ο πρώτος έχει την επιστροφή του Κλέι Τόμπσον, ενώ ο «Βασιλιάς» εύχεται να μείνει μακριά από τραυματισμούς τόσο ο ίδιος, όσο κι ο Άντονι Ντέιβις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ