NBA: Διαψεύδει τις φήμες περί ανταλλαγής ο Λίλαρντ

NBA: Διαψεύδει τις φήμες περί ανταλλαγής ο Λίλαρντ

Διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί αιτήματος ανταλλαγής ο Ντέμιαν Λίλαρντ, με τον σούπερ σταρ των Μπλέιζερς να ζητάει αναβάθμιση του ρόστερ για την επιδίωξη του πρωταθλήματος

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας έχει έρθει τον τελευταίο καιρό ο Ντέμιαν Λίλαρντ, ύστερα από τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να ζητάει ανταλλαγή. Ο γκαρντ των Μπλέιζερς, σε συνέντευξη του σε Αμερικάνικο μέσο, διέψευσε τις φήμες περί ανταλλαγής, τονίζοντας πως είναι πιστός στην ομάδα του Πόρτλαντ, ζητώντας παράλληλα την αναβάθμιση του ρόστερ της ομάδας προκειμένου να θεωρείται από τα φαβορί για το πρωτάθλημα.

Ο Λίλαρντ χαρακτήρισε το Πόρτλαντ ως μια υπέροχη πόλη με υπέροχους θαυμαστές και είπε ότι νιώθει περήφανος που η ομάδα αγωνίζεται στα πλέιοφ για 8 σερί σεζόν. Ο γκαρντ των Μπλέιζερς βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Λας Βέγκας με την Ολυμπιακή ομάδα των ΗΠΑ, απ’ όπου δήλωσε ότι θα ήθελε να κερδίσει ένα πρωτάθλημα στο Πόρτλαντ, όπου έχει περάσει ολόκληρη την καριέρα του, αλλά η πίστη του σε αυτή τη δυνατότητα φαίνεται να εξασθενεί. «Θέλω να τα κερδίσω όλα με τους Μπλέιζερς, αλλά όλοι πρέπει να κάνουμε βήματα προς αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Να θυμίσουμε πως οι Μπλέιζερς αποκλείστηκαν φέτος από τον 1ο γύρο των πλέιοφς από τους Ντένβερ Νάγκετς, του Νίκολα Γιόκιτς, με 4-2. Αυτή η ήττα έφερε την απόλυση του επί 9 χρόνια προπονητή της ομάδας, Τέρυ Στοτς, με την διοίκηση των Μπλέιζερς να προσλαμβάνει τον Τσόνσι Μπίλαπς, ελπίζοντας σε καλύτερα αποτελέσματα.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ