Η «εκτόξευση» των Μπακς μέσα από μόνο ένα στοιχείο

Η «εκτόξευση» των Μπακς μέσα από μόνο ένα στοιχείο

Οι Μιλγουόκι Μπακς έχουν σημειώσει 15 νίκες στα φετινά playoffs, όσες δηλαδή πέτυχαν και την πρώτη χρονιά του Αντετοκούνμπο, σε 82 όμως αγώνες.

Οι Μιλγουόκι Μπακς βρίσκονται ένα βήμα μακριά από το πρώτο τους πρωτάθλημα μετά από 50 χρόνια. Γύρισαν από το 2-0 την σειρά με τους Φίνιξ Σανς και με νίκη τα ξημερώματα της Τετάρτης (21/7, 4:00) στο γήπεδό τους, θα σηκώσουν το δεύτερο τρόπαιο Λάρι Ο΄Μπράιαν στην ιστορία τους.

Η έλευση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Γουισκόνσιν έφερε νέο αέρα στον οργανισμό και αυτό φαίνεται από την βελτίωση που έχει παρατηρηθεί σε όλα τα επίπεδα τα οχτώ χρόνια της παρουσίας του «Greek Freak» στο Μιλγουόκι.

Ένα από τα εντυπωσιακότερα στοιχεία που δείχνουν την «εκτόξευση» των Μπακς, είναι ο αριθμός των νικών που έχουν πετύχει στην φετινή postseason σε σύγκριση με αυτόν που πέτυχαν συνολικά το πρώτο χρόνο του Αντετοκούνμπο στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, στον δρόμο προς τον τίτλο μετράνε ήδη 15 νίκες, όσες έκαναν σε 82 παιχνίδια την σεζόν 2013-2014. Τότε προπονητής των Μπακς ήταν ο Λάρι Ντριου, πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπράντον Νάιτ, η ομάδα έπαιζε στο «Bradley Center», ένα από τα παλιότερα γήπεδα του ΝΒΑ, ένα εισιτήριο κόστιζε μόλις 7 δολάρια, ενώ ιδιοκτήτης ήταν ο Χερμπ Κολ.

Οχτώ χρόνια μετά όλα δείχνουν μια κακή παρένθεση, σε ένα παραμύθι με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Κρις Μίντλετον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ