No23 vs No34 – Ποια superteam θα κέρδιζε; (Poll)

No23 vs No34 – Ποια superteam θα κέρδιζε; (Poll)

Δύο νούμερα, δέκα παικταράδες. Τζόρνταν VS Ολάζουον, ΛεΜπρόν VS Αντετοκούνμπο και to10.gr σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ποια superteam θα κέρδιζε σε μια επική μονομαχία.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πρωταθλητής κόσμου. Ο Έλληνας σούπερ σταρ οδήγησε το Μιλγουόκι στη Γη της Επαγγελίας μετά από 50 χρόνια και μεγάλωσε και άλλο το θρύλο του. Το νο34 έχει αποκτήσει θρυλικές διαστάσεις και δύσκολα δεν θα το δει στην οροφή του «Fiserv Forum», δίπλα σε εκείνα των Αμπντούλ-Τζαμπάρ και Ρόμπερτσον.

Ο αριθμός που θα επιλέξει, άλλωστε, κάποιος παίκτης για να αγωνιστεί είναι κάτι που θα τον συνοδεύει στην ύστερη καριέρα του. Συνήθως η επιλογή δεν είναι τυχαία αλλά κάτι που τον αντιπροσωπεύει. Στο ΝΒΑ υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που είναι συνυφασμένοι και συνδεδεμένοι με ένα συγκεκριμένο νούμερο στην φανέλα.

Αναμφίβολα δύο από τους αριθμούς που ξεχωρίζουν στον μαγικό κόσμο είναι το 23 και το 34. Παίκτες όπως ο Μάικλ Τζόρνταν, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Άντονι Ντέιβις, ο Σακίλ Ο΄Νιλ, ο Χακίμ Ολάζουον και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι κάτοχοι των συγκεκριμένων αριθμών, με τον καθένα να έχει γράψει την δική του ιστορία στο χώρο του μπάσκετ.

Αν προστεθούν και οι Τζίμι Μπάτλερ, Μπλέικ Γκρίφιν, Πολ Πιρς και Ρέι Άλεν, τότε δημιουργούνται δύο πραγματικές superteams.

Με το νο23 θα έχουμε τους Μάικλ Τζόρνταν, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Άντονι Ντέιβις, Τζίμι Μπάτλερ και Μπλέικ Γκρίφιν.

Με το νο34 θα  έχουμε τους Χακίμ Ολάζουον, Σακίλ Ο΄Νιλ, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Πολ Πιρς και Ρέι Άλεν.

Συνολικά 21 πρωταθλήματα θα κοντράρονταν μεταξύ τους. Μπορεί όταν στο ρόστερ υπάρχει ο Air, η ομάδα του να είναι το απόλυτο φαβορί, αλλά ποιος θα σταματούσε την τριάδα των Greek Freak, Diesel και Hakeem The Dream;

Η απάντηση δεν θα μπορέσει ποτέ να δοθεί, αλλά το ερώτημα τέθηκε. Νο23 vs No34, ποια superteam θα κέρδιζε;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ