Αισιόδοξος για την επιστροφή του Κλέι Τόμπσον  ο Στιβ Κερ

Αισιόδοξος για την επιστροφή του Κλέι Τόμπσον ο Στιβ Κερ

Μήνυμα επιστροφής στη δράση για τον Κλέι Τόμπσον έδωσε σε συνέντευξή του ο Στιβ Κερ.

Ο προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ανέφερε σε συνέντευξή του στο The Athletic πως ο 31χρονος σούτινγκ γκαρντ ξεκίνησε πρόσφατα τρέξιμο, εξηγώντας χαρακτηριστικά: «Είναι ένα μεγάλο βήμα για κάποιον που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αχίλλειο το να ξεκινήσει τρέξιμο ξανά. Είναι μια τεράστια ψυχολογική ώθηση. Σ’ αυτό το σημείο βρισκόμαστε τώρα».

Θυμίζουμε πως ο Κλέι Τόμπσον έχει σταθεί ιδιαίτερα άτυχος από τον Ιούλιο του 2019 στο Game 6 των τελικών κόντρα στους Ράπτορς, χάνοντας ουσιαστικά όλη την σεζόν 2019-2020. Έπειτα, ξανατραυματίστηκε στις αρχές της περσινής προετοιμασίας μένοντας έξω και από ολόκληρη την περσινή σεζόν.

Ο Κερ μετέφερε αυτό το θετικό μήνυμα σχετικά με την πρόοδο του Τόμπσον χωρίς να δώσει κάποια επιπλέον πληροφορία για την επάνοδο του, ενώ δεν παρέλειψε να απαντήσει και για την κατάσταση του Τζέιμς Ουάισμαν, αναφέροντας: «Είναι ακριβώς στο χρονοδιάγραμμα του και, μέχρι στιγμής, το ιατρικό τιμ μου λέει πως θα είναι έτοιμος για το camp».

Η επιστροφή του υγιούς Κλέι Τόμπσον στην αγωνιστική δράση αλλάζει τις ισορροπίες όχι μόνο για τις φιλοδοξίες των Γουόριορς αλλά και για ολόκληρο το ΝΒΑ, καθώς θα επιστρέψουν στην δράση μετά από 2 χρόνια απουσίας οι Splash Brothers.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ