Ντάντλεϊ για Γιάννη: «Ήταν στην προπόνηση μέχρι τις 11 το βράδυ και έκανε σουτ»

Ντάντλεϊ για Γιάννη: «Ήταν στην προπόνηση μέχρι τις 11 το βράδυ και έκανε σουτ»

Ο Τζάρεντ Ντάντλεϊ μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αναφέροντας πως στα πρώτα του χρόνια στη λίγκα έμενε μέχρι στις 11 το βράδυ στο γυμναστήριο.

Ο Τζάρεντ Ντάντλεϊ ήταν συμπαίκτης με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς τη σεζόν 2014-15, με έμπειρο φόργουορντ να μιλά για τον «Greek Freak».

Συγκεκριμένα ανέφερε πως ο Έλληνας σούπερ σταρ έμενε μαζί με τα αδέρφια του μέχρι τις 11 στο γήπεδο για να κάνει σουτ, ενώ τόνισε ότι από τη στιγμή που δυνάμωσε σωματικά δεν ήταν τόσο καλός στις βολές και τα μακρινά σουτ.

Οι δηλώσεις του Τζέρεντ Ντάντλεϊ:

«Ήμασταν συμπαίκτες όταν ήταν πολύ νέος. Ήταν όπως όλοι οι Ευρωπαίοι παίκτες που έρχονται στην Αμερική. Ήθελε απλά να μάθει πράγματα. Δεν τον ενδιέφερε η ζωή στο Μιλγουόκι. Ήταν στην προπόνηση με τα αδέρφια του μέχρι τις 11 το βράδυ και έκανε σουτ.

Η διαφορά με τον Ντέβιν Μπούκερ είναι πως ο Γιάννης έκανε μονίμως βάρη. Αν δείτε τη φωτογραφία με το “πριν” και το “μετά” του σώματός του, θα καταλάβετε γιατί δυσκολεύεται τώρα στο jump shot. Όταν ήμουν εγώ συμπαίκτης με τον Γιάννη, είχε 36% στα τρίποντα και το ποσοστό ευστοχίας του στις βολές ήταν υψηλότερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ