Η… κατάρα του Κρις Πολ (pics)

Η… κατάρα του Κρις Πολ (pics)

Ο Κρις Πολ έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που γνωρίζει για τέταρτη φορά αποκλεισμό από τα playoffs, έχοντας πάρει το προβάδισμα με 2-0 στη σειρά.

Ο Κρις Πολ είχε την ευκαιρία του αλλά την έχασε. Έφτασε για πρώτη φορά στην καριέρα του στους τελικούς του ΝΒΑ, οι Σανς προηγήθηκαν με 2-0 στη σειρά, αλλά στο τελός οι Μπακς του Αντετοκούνμπο έκαναν την ανατροπή και πήραν τον τίτλο με 4-2.

Ο 36χρονος πόιντ γκαρντ συνέχισε να ζει τον εφιάλτη των playoffs. Αυτή ήταν η έκτη φορά όπου η ομάδα του έχει προβάδισμα τουλάχιστον δύο νικών, αλλά δεν καταφέρνει να πάρει την πρόκριση-τρόπαιο.

Το ακόμα χειρότερο για τον Πολ είναι το γεγονός πως έγινε ο πρώτος στην ιστορία που χάνει μια σειρά αν και προηγήθηκε με 2-0. Μέχρι χθες συγκατοικούσε στην πρώτη θέση της λίστας με τον πρώην του συμπαίκτη στους Κλίπερς, Μπλέικ Γκρίφιν, αλλά από σήμερα η κορυφή του ανήκει.

Με την ομάδα του Λ.Α έχει γνωρίσει τα περισσότερα στραπάτσα, τρία τον αριθμό – Γκρίζλις 2013, Ρόκετς 2015, Μπλέιζερς 2016 – ενώ από ένα μετράει με τους Χόρνετς (2008 απέναντι στους Σπερς), τους Ρόκετς (2018 απέναντι στους Γουόριορς) και τους Σανς (2021 απέναντι στους Μπακς).

Ο διαιτητής που δεν θέλει να βλέπει

Στον χθεσινό έκτο τελικό, ένας από τους διαιτητές της αναμέτρησης ήταν ο Σκοτ Φόστερ.

Ο έμπειρος ρέφερι δεν φέρνει όμορφες αναμνήσεις στον Πολ, κάτι που επιβεβαιώθηκε και απέναντι στους Μπακς.

Ο 36χρονος μετράει πλέον, στα δώδεκα τελευταία παιχνίδια των playoffs με τον Φόστερ διαιτητή, ισάριθμες ήττες. Συνολικά στην καριέρα του έχει δύο νίκες και 16 ήττες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ