Μάβερικς : Νέες αποκαλύψεις για σεξουαλικές παρενοχλήσεις

Μάβερικς : Νέες αποκαλύψεις για σεξουαλικές παρενοχλήσεις

Γυναίκα από το Ορεγκον κατήγγειλε πως δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον ιδιοκτήτη των Ντάλας Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν, κάτι που ωστόσο διέψευσε ο ίδιος.

Σάλο συνεχίζει να προκαλεί στις Ηνωμένες Πολιτείες η αποκάλυψη του περιοδικού Sports Illustrated, πως ο Τερντίμα Ασερι, που ήταν εκτελεστικός διευθυντής των Μάβερικς από το 1997 έως το 2015, παρενοχλούσε σεξουαλικά γυναίκες, που εργάζονταν στην ομάδα του Ντάλας.

Εκτός από τις αποκαλύψεις αυτές, και ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Τέξας, Μαρκ Κιούμπαν, κατηγορείται για παρόμοια συμπεριφορά. Συγκεκριμένα γυναίκα από το Ορεγκον κατήγγειλε πως δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον μεγιστάνα του Ντάλας, κάτι που διέψευσε ο Κιούμπαν και δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον της συγκεκριμένης γυναίκας.

Φυσικά, η καταγγελία της γυναίκας θα ερευνηθεί από τις αρχές, ενώ θέση στην υπόθεση αναμένεται να πάρει και το ΝΒΑ. Τέτοιες αποκαλύψεις δεν κάνουν καλό στο όνομα της λίγκας και για αυτό ο Κομισάριος, Άνταμ Σίλβερ σε περίπτωση που πράγματι είναι αληθής η κατηγορία τότε θα τιμωρήσει πολύ αυστηρά τόσο τους Μάβερικς, αλλά και τον ιδιοκτήτη τους, Μαρκ Κιούμπαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ