Κυνηγάνε Τζίμι Μπάτλερ οι Χοκς

Κυνηγάνε Τζίμι Μπάτλερ οι Χοκς

Την περίπτωση του Τζίμι Μπάτλερ φέρεται να εξετάζουν οι Ατλάντα Χοκς θέλοντας να ταράξουν τα νερά του ΝΒΑ.

Η πορεία των Ατλάντα Χοκς μέχρι τους τελικούς της Ανατολικής περιφέρειας ενθουσίασε το φίλαθλο κοινό του ΝΒΑ, κυρίως για τις τρομερές εμφανίσεις του Τρέι Γιανγκ αλλά και για το ωραίο μπάσκετ που έβγαλε στο παρκέ το νεανικό σύνολο του Νέιτ ΜακΜίλαν.

Πλέον ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα των Χοκς, οι οποίοι σύμφωνα με δημοσιεύματα, κοιτάνε την περίπτωση του Τζίμι Μπάτλερ. Μάλιστα λέγεται ότι τα «γεράκια» έχουν ετοιμάσει ένα πολύ δελεαστικό πακέτο προς τους Μαϊάμι Χιτ, το οποίο περιλαμβάνει τους Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Ντιάντρε Χάντερ, Ονιέγκα Οκόνγκου και 2 draft picks πρώτου γύρου.

Φυσικά, παρά την απογοητευτική σεζόν των περσινών φιναλίστ Μαϊάμι Χιτ, δεν προκύπτει από κανένα δημοσίευμα ότι ο Μπάτλερ είναι διαθέσιμος προς ανταλλαγή, δίχως όμως να αποκλείουμε κανένα σενάριο.

Μία τέτοια κίνηση θα ανεβάσει επίπεδο τους Ατλάντα Χοκς, μετατρέποντας τους σε πραγματικούς διεκδικητές του τίτλου. Ο Μπάτλερ είχε την περσινή σεζόν 21,5 πόντους, 6,9 ριμπάουντ και 7,1 ασίστ κατά μέσο όρο σε 33 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ