NBA: Ζήτησε ανταλλαγή ο Μπράντλει Μπιλ

NBA: Ζήτησε ανταλλαγή ο Μπράντλει Μπιλ

Ο Μπράντλει Μπιλ δεν θα μείνει για πολύ ακόμη στην Ουάσινγκτον, καθώς φαίνεται να έχει ζητήσει ανταλλαγή από τους Γουίζαρντς.

Ο Μπράντλει Μπιλ αποτελεί εδώ και καιρό βασικό όνομα στις φήμες περί ανταλλαγών στο NBA. Το τεράστιο ταλέντο του σε συνδυασμό με την μετριότητα που κυμαίνονται οι Γουίζαρντς τα τελευταία χρόνια έχουν βοηθήσει στο να… οργιάζουν κάθε χρόνο οι φήμες για πιθανή ανταλλαγή του 28χρονου γκαρντ.

Ο Μπιλ προέρχεται από την κορυφαία σεζόν της καριέρας του σημειώνοντας 31,3 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 4,4 ασίστ κατά μέσο όρο σε 36 λεπτά συμμετοχής. Οι Γουίζαρντς όμως για ακόμα μία χρονιά δεν κατάφεραν κάτι σπουδαίο και αποκλείστηκαν στον 1ο γύρο των play-offs της Ανατολικής περιφέρειας από τους Φιλαδέλφεια Σίξερς με 4-1.

Ο 28χρονος γκαρντ δεν θέλει να χαραμίζει άλλο τα καλύτερα χρόνια της μπασκετικής του καριέρας σε μία ομάδα η οποία δεν είναι σε θέση να κάνει πρωταθλητισμό άμεσα. Έτσι σύμφωνα με δημοσιεύματα από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, φέρεται να πλησίασε την διοίκηση των Γουίζαρντς ζητώντας ανταλλαγή.

Μάλιστα είχε μαζί του και λίστα με ομάδες που θα ήθελε να αγωνιστεί το χρόνου. Αυτές είναι οι Μπόστον Σέλτικς, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, οι Μαϊάμι Χιτ και οι Φιλαδέλφεια Σίξερς. Το συμβόλαιο του Μπιλ την ερχόμενη σεζόν ανέρχεται στα 34 εκατ. δολάρια και μία πιθανή ανταλλαγή του μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες του ΝΒΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ