Λέικερς: Αποχαιρετάει το Λος Άντζελες ο Σρέντερ λόγω των παράλογων απαιτήσεών του

Λέικερς: Αποχαιρετάει το Λος Άντζελες ο Σρέντερ λόγω των παράλογων απαιτήσεών του

Ένα βήμα από την έξοδό του από τους Λέικερς βρίσκεται ο Ντένις Σρέντερ καθώς ο Γερμανός γκαρντ ψάχνει συμβόλαιο των 100 εκατ. δολαρίων

Η παρουσία του Ντένις Σρέντερ στους Λος Άντζελες αναμένεται να είναι σύντομη. Ο Γερμανός γκαρντ μετά από μόλις μία σεζόν στους λιμνάνθρωπους αναμένεται να τραβήξει για άλλες πολιτείες.

Ο λόγος είναι οι παράλογες απαιτήσεις του παίκτη στις διαπραγματεύσεις για το επόμενο συμβόλαιο της καριέρας του, με πληροφορίες από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού να αναφέρουν ότι ψάχνει συμβόλαιο 100 εκατ. δολαρίων.

Ο 27χρονος γκαρντ προέρχεται από μία αρκετά μεστή σεζόν με τους Λέικερς, η οποία όμως δεν συνοδεύτηκε με κάποια σημαντική ομαδική επιτυχία. Ο Σρέντερ την περασμένη σεζόν είχε 15,4 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 5,8 ασίστ κατά μέσο όρο.

Η τεχνική ηγεσία των Λέικερς έχει ανάψει το πράσινο φως για την ανανέωση του Γερμανού γκαρντ, έχοντας στο μυαλό τους όμως να έχει τον ρόλο του έκτου παίκτη την νέα σεζόν. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν συμβαδίζει με τα πλάνα του Σρέντερ με τις 2 πλευρές να οδηγούνται πλέον σε νέες κατευθύνσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ