Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραγουδάει «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραγουδάει «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό» (vid)

Μετά τη νίκη επί των Suns στον έκτο τελικό, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο NBA, τραγουδώντας το γνωστό σύνθημα των οπαδών του Ολυμπιακού.

Τραγουδώντας το σύνθημα των οπαδών του Ολυμπιακού «είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό» πανηγύρισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο NBA.

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, μετά τη νίκη επί των Phoenix Suns στον έκτο τελικό και την κατάκτηση του τίτλου στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο, κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια της ομάδας του, τραγουδώντας το γνωστό σύνθημα των «ερυθρόλευκων» οπαδών.

Μια σκήνη που κατεγράφη σε βίντεο και δημοσιεύθηκε το απόγευμα της Τρίτης (27/7) από την ομάδα του Μιλγουόκι. Τα Ελάφια ανέβασαν στο Twitter το σχετικό βίντεο, που δείχνει τον MVP των τελικών, Γιάννη Αντετοκούνμπο, να πανηγυρίζει, τραγουδώντας το συγκεκριμένο σύνθημα.

«Eίσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό, όπως πας εσύ, θα ‘μαι πάντα εγώ να σου τραγουδώ, Μιλγουόκι ολέ, ολέ…», τραγούδησε ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ