Τριετές συμβόλαιο 100 εκατομμυρίων δολαρίων θα ψάξει ο Κρις Πολ

Τριετές συμβόλαιο 100 εκατομμυρίων δολαρίων θα ψάξει ο Κρις Πολ

Τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με συνολικές απολαβές ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων φαίνεται πως θα κυνηγήσει ο Κρις Πολ στην φετινή free agency

Ο Κρις Πολ πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα των Φοίνιξ Σανς, φτάνοντας για πρώτη φορά στην καριέρα του σε τελικούς ΝΒΑ Finals, εκεί όπου ηττήθηκε 4-2 από τους πρωταθλητές, Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Πολ αγωνίστηκε φέτος σε 70 παιχνίδια της κανονικής περιόδου, έχοντας 16.4 πόντους, 8.9 ασίστ και 4.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ στα playoffs τα νούμερα στο σκοράρισμα εκτοξεύτηκαν σε 19.2 πόντους, 8.6 ασίστ και 3.1 ριμπάουντ σε 20 ματς.

Ο 36χρονος γκαρντ θυμίζουμε πως διατηρεί player option στο συμβόλαιό του για τη σεζόν 2021/22 του ύψους των 44.211.146 εκατομμυρίων δολαρίων. Δημοσιεύματα από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής κάνουν λόγο πως οι πολύπειρος άσος σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αφήσει αυτά τα χρήματα, και να βγει στην ελεύθερη αγορά ώστε να αναζητήσει ένα τριετές συμβόλαιο έναντι 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι Σανς, οι Νικς αλλά και οι Λέικερς του κολλητού του Λεμπρόν, είναι τα φαβορί για την απόκτησή του, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ