Ρακέτα με άρωμα Ευρώπης οι Ρόκετς, θέλουν και Τάις

Ρακέτα με άρωμα Ευρώπης οι Ρόκετς, θέλουν και Τάις

Οι Ρόκετς συνεχίζουν την ολική αναδόμηση, που ξεκίνησαν πέρυσι και θέλουν να δώσουν άρωμα Ευρώπης στη ρακέτα τους, εξατάζοντας την περίπτωση του Ντάνιελ Τάις.

Οι Χιούστον Ρόκετς βρίσκονται ακόμα σε μεταβατική περίοδο και προσπαθούν να χτίσουν το ρόστερ τους με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Μετά την απόκτηση των Ουσμάν Γκαρούμπα και Αλπερέν Σενγκούν, θέλουν να προσδώσουν ακόμη περισσότερο ευρωπαϊκό άρωμα στη ρακέτα τους, έχοντας στο ραντάρ τους την περίπτωση του Ντάνιελ Τάις.

Ο Γερμανός φόργουορντ/σέντερ είναι ελεύθερος και περιμένει τα μεσάνυχτα της πρώτης Αυγούστου και το ξεκίνημα της free agency, για να διαπραγματευτεί το νέο του συμβόλαιο και ταυτόχρονα το νέο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με πληροφορίες αναζητά ρτήσιες απολαβές που προσεγγίζουν τα 10 εκατομμύρια δολάρια. Μαζί με τον Ισπανό, τον Τούρκο αλλά και τον Κρίστιαν Γουντ θα συνθέσει μια τετράδα ψηλών με τεράστιο ενδιαφέρον, αν τελικά έρθει.

Τη σεζόν που τελείωσε ο Τάις είχε μέσο όρο 9.6 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ με τους Μπόστον Σέλτικς και τους Σικάγο Μπουλς, ανά 24.6 λεπτά σε 65 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ