Μένει ελεύθερος ο Μπόμπι Πόρτις (pic)

Μένει ελεύθερος ο Μπόμπι Πόρτις (pic)

Ο Μπόμπι Πόρτις άφησε στο τραπέζι τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους Μπακς και θα βγει στην αγορά των free agents

Στην δεξαμενή των ελεύθερων θα προσθέσει το όνομά του ο Μπόμπι Πόρτις. Ο 26χρονος φόργουορντ, που κέρδισε τις καρδιές των φιλάθλων των Μπακς χάρις στο πάθος του και την ενέργειά του στο παρκέ, συνέβαλε τα μέγιστα στο πρωτάθλημα της ομάδας του Μιλγουόκι και κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του ως συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Σύμφωνα με τον Adrian Wojnarowski, ο Πόρτις βγαίνει στην αγορά των free agents, αφήνοντας τα 3.8 εκατομμύρια δολάρια που προέβλεπε ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου του με τους πρωταθλητές. Προφανώς οι εμφανίσεις του Μπόμπι στους τελικούς έχει τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, που φαίνονται διατεθειμένες να του προσφέρουν ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Μπόμπι Πόρτις θα αποχωρήσει από το Μιλγουόκι, με τις 2 πλευρές να κάθονται στο τραπέζι για να επαναπροσδιορίσουν τους όρους ενός πιθανού νέου συμβολαίου.

Φέτος μέτρησε 11.4 πόντους, 7.1 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ σε 66 συμμετοχές στη regular season και 8.8 πόντους και 5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 20 αγώνες στα playoffs.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ