Λέικερς – Πληθαίνουν τα σενάρια για επιστροφή Χάουαρντ

Λέικερς – Πληθαίνουν τα σενάρια για επιστροφή Χάουαρντ

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ολοένα κι ακούγονται διάφορα σενάρια που κάνουν λόγο για επιστροφή του Ντουάιτ Χάουαρντ στους Λέικερς.

Λος Άντζελες Λέικερς και Ντουάιτ Χάουαρντ φάινεται πως είναι έτοιμοι να τα βρουν. Όπως υποστηρίζουν πολλές φωνές στην Αμερική. Οι «λιιμνάνθρωποι» βλέπουν με καλό μάτι την επιστροφή του πρωταθλητή του 2020.

Εάν τελικά επιβεβαιωθούν οι φήμες αυτή θα είναι η τρίτη θητεία του έμπειρου σέντερ στην ομάδα του Χόλιγουντ, καθώς, πέρα από το 2020 ήταν στο δυναμικό τους και το 2013. Το νούμερο 1 του ντραφτ του 2004 είχε πέρυσι συμβόλαιο 1.6 εκατομμύρια δολάρια. Με την παρουσία των Λεμπρόν Τζέιμς, Άντονι Ντέιβις και Ράσελ Γουέστμπρουκ δεν υπάρχει μεγάλη ευελιξία στο salary cap, με τους 17 φορές πρωταθλητές να αναζητούν φθημές και αξιόπιστες λύσεις, όπως είναι εκείνος.

Πλέον έχει αποδεχθεί το ότι δεν είναι σούπερ σταρ, παίζει χωρίς τη μπάλα κάνοντας σκριν, ενώ δεν έχει πρόβλημα με τα pick n’ roll, τα οποία παλιά μισούσε. Όλα αυτά, μαζί βέβαια με την παρουσία του στο σύλλογο σε προηγούμενα έτη, κάνουν τη διοίκηση να τον έχει στα υπόψιν, ποσφέροντάς του και την ευκαιρία για την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ