Νικς – Έχουν βρει κοινό σημείο επαφής με τον Ντερόζαν

Νικς – Έχουν βρει κοινό σημείο επαφής με τον Ντερόζαν

Τα σενάρια για το μέλλον του Ντεμάρ Ντερόζαν είναι πολλά, με το τελευταίο να αναφέρει πως ο Αμερικανός φόργουορντ επιθυμεί να υπογράψει στους Νιου Γιορκ Νικς.

Τα σενάρια γύρω από το όνομά του πολλά. Ο Ντεμάρ Ντερόζαν έχει εξελιχθεί, θέλοντας και μη, στο πρόσωπό της free agency που ανοίγει τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ο Αμερικανός φόργουορντ το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα συνεχίσει στους Σαν Αντόνιο Σπερς του Γκρεγκ Πόποβιτς.

Ο Ντερόζαν θα αφήσει μετά τρία χρόνια το Τέξας και θα ψάξει την τύχη του σε άλλη πολιτεία, με την ελπίδα να έχει περισσότερες πιθανότητες να διεκδικήσει το τίτλο.

Ο 31χρονος κατάγεται από την Καλιφόρνια και όπως έχει δηλώσει, το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με τους Λος Άντζελες Λέικερς θα τον ενδιέφερε πολύ.

Είναι διατεθειμένος μάλιστα να κάνει οικονομικές υποχωρήσεις και να υπογράψει για ένα χρόνο με τους Λιμνανθρώπους, ώστε να αγωνιστεί δίπλα στον ΛεΜπρόν Τζέιμς, τον Άντονι Ντέιβις και τον Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Βέβαια, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Ντερόζαν να έχει βρει κοινό σημείο επαφής με τους Νιου Γιορκ Νικς, ώστε να μετακομίσει στο Μεγάλο Μήλο και να αγωνιστεί στο Madison Square Garden.

Οι Νεοϋορκέζοι επέστρεψαν μετά από το 2013 στα playoffs και θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία, προσελκύοντας μεγάλα ονόματα στην ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ