«Ο Αντετοκούνμπο είναι στους 5 καλύτερους παίκτες όλων των εποχών»

«Ο Αντετοκούνμπο είναι στους 5 καλύτερους παίκτες όλων των εποχών»

Ο Τζορτζ Καρλ σε δηλώσεις του τόνισε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ήδη ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών.

Οι Μπακς είναι οι πρωταθλητές του ΝΒΑ για την σεζόν 2020/21, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παίρνει και το βραβείο του MVP μετά από μυθικές εμφανίσεις στους τελικούς.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ αποθεώθηκε από όλο τον κόσμο, ενώ υποκλίθηκαν στο μεγαλείο του και αντίπαλοι αλλά και προπονητές. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Τζορτζ Καρλ. Ο πολύπειρος προπονητής, ο οποίος έχει αποχωρήσει από τους πάγκους εδώ και 5 χρόνια, αποθέωσε με μοναδικό τρόπο τον Finals MVP.

Ο πρώην head coach των Μπακς, Καβαλίερς, Ουόριορς, Σουπερσόνικς, Νάγκετς και Κινγκς (αλλά και της Ρεάλ Μαδρίτης) και Καλύτερος Προπονητής στο ΝΒΑ το 2013 τόνισε πως ο Γιάννης είναι ήδη στο Top-5 όλων των εποχών!

«Για μένα, είναι παίκτης του Top-5 όλων των εποχών και ανεβαίνει στους τρεις καλύτερους. Τον λατρεύω, επειδή παίζει και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Κάποια μέρα, θα βάζει και τρίποντα με ποσοστό κοντά στο 35%. Δεν ξέρω πώς θα τον μαρκάρεις, εάν βάζει και τρίποντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ