Στους Γουίζαρντς ο Ντίνγουϊντι σε mega trade 5 ομάδων

Στους Γουίζαρντς ο Ντίνγουϊντι σε mega trade 5 ομάδων

Οι Γουίζαρντς προχωρούν στην απόκτηση του Σπένσερ Ντίνγουϊντι σε ένα mega trade που περιλαμβάνει 5 ομάδες.

Οι Γουάσινγκτον Γουίζαρντς απέκτησαν τον γκαρντ, Σπένσερ Ντίνγουϊντι από τους Μπρούκλιν Νετς με sign and trade σε ένα deal μεταξύ πέντε ομάδων, όπως ανέφερε το ESPN. Η ανταλλαγή θα είναι μέρος του deal των Γουίζαρντς με τους Λέικερς για τον Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Η ομάδα της Γουάσινγκτον, θα στείλει τον φόργουορντ Τσάντλερ Χάτσινσον και μια επιλογή δευτέρου γύρου του 2022 στους Σαν Αντόνιο Σπερς, ενώ οι Νετς θα λάβουν ένα pick δευτέρου γύρου του 2024 από τη Γουάσινγκτον και ένα pick swap το 2025.

Οι Ιντιάνα Πέισερς είναι η τελευταία ομάδα που συμμετέχει στην συμφωνία, καθώς απέκτησε το Νο.22 του draft Αϊζέια Τζάκσον από τους Λέικερς, μέσω της Γουάσινγκτον. Οι Γουίζαρντς πήραν τον Ααρον Χόλιντεϊ και το Νο31 του draft Αϊζέια Τοντ, ως αντάλλαγμα.

Ο Ντίνγουϊντι, που έχει μέσο όρο καριέρας 12,9 πόντους και πέντε ασίστ ανά παιχνίδι (320 παιχνίδια), θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο αξίας 62 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το νέο ρόστερ των Γουίζαρντς, περιλαμβάνει πλέον τους Κάιλ Κούζμα, Μοντρέζλ Χάρελ, Κεντάβιους Κόλντγουελ-Πόουπ (από τη συμφωνία με τους Λέικερς για τον Γουέστμπρουκ) συν τον Ντίνγουϊντι καθώς η ομάδα προσπαθεί να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα γύρω από τον δεύτερο σκόρερ του περυσινού πρωταθλήματος, Μπράντλεϊ Μπιλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ