Σκέψεις επιστροφής από τον ΛαΜάρκους Όλντριτζ

Σκέψεις επιστροφής από τον ΛαΜάρκους Όλντριτζ

Ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ σταμάτησε την καριέρα του εξαιτίας προβλημάτων στην καρδιά, αλλά είναι έτοιμος να επιστρέψει στην δράση αν πάρει το τελικό «οκ» από τους γιατρούς.

Ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ «σόκαρε» τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ όταν στις 15 Απριλίου ανακοίνωσε αιφνίδια πως αποσύρεται από το μπάσκετ εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετώπιζε στην καρδιά.

Ο Αμερικανός φόργουορντ – σέντερ είχε αισθανθεί κάποιες ενοχλήσεις στους προηγούμενους αγώνες και μετά από τις εξετάσεις που έκανε, αποφάσισε να αποσυρθεί στην ηλικία των 36 ετών και μετά από 15 χρόνια καριέρας.

Ωστόσο το ίδιο δύσκολα ήταν και στο πρώτο του καιρό ως παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, καθώς όπως δήλωσε ο Όλντριτζ είχε περάσει μεγάλη περίοδο κατάθλιψης διότι δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει το πόσο απότομα μπήκε «στοπ» στην μπασκετική του καριέρα.

Το «μικρόβιο» όμως δεν έφυγε από μέσα του και ο Αμερικανός φέρεται να είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, αν πάρει το τελικό «οκ« από τους γιατρούς που θα τον εξετάσουν για να δουν αν μπορεί να γίνει πραγματική αυτή η επιστροφή.

Ο Όλντριτζ αγωνιζόταν στους Μπρούκλιν Νετς όταν σταμάτησε το μπάσκετ, ενώ στην καριέρα του έχει παίξει ακόμα για τους Μπλέιζερς και τους Σπερς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ