Οι Αντετοκούνμπο πήγαν το τρόπαιο του ΝΒΑ στην Ακρόπολη (pics)

Οι Αντετοκούνμπο πήγαν το τρόπαιο του ΝΒΑ στην Ακρόπολη (pics)

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο επισκέφθηκαν την Ακρόπολη, έχοντας για συντροφιά το τρόπαιο του ΝΒΑ και τράβηξαν τα βλέμματα των επισκεπτών.

Οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο βρίσκονται εδώ και λίγες μέρες στην Ελλάδα και δεν έχασαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και την Ακρόπολη.

Οι πρωταθλητές του ΝΒΑ πήγαν στο λίκνο του παγκόσμιου πολιτισμού, έχοντας για συντροφιά το τρόπαιο Λάρι Ο΄Μπράιαν που κατέκτησαν με τους Μιλγουόκι Μπακς. Ο Γιάννης πήρε μαζί του και το τρόπαιο του ΜVP των τελικών.

Φυσικά η παρουσία της οικογένειας Αντετοκούνμπο δεν πέρασε απαρατήρητη από όσους βρίσκονταν στην Ακρόπολη την ίδια στιγμή, με τα φωτογραφικά φλας να αποθανατίζουν τον Γιάννη και τον Θανάση με το κύπελλο του ΝΒΑ.

Θυμίζουμε πως η εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί να γίνει την Τρίτη (3/8) αναβλήθηκε εξαιτίας των πυρκαγιών που είναι σε εξέλιξη στην περιοχή της Βαρυμπόμπης. Έτσι το τρόπαιο έκανε την πρώτη του βόλτα στο ιστορικό μέρος της Αθήνας.

Τις επόμενες μέρες θα επισκεφθεί και τα μέρη που μεγάλωσε η οικογένεια Αντετοκούνμπο, τα Σεπόλια και του Ζωγράφου, με τα μικρά παιδιά να έχουν την ευκαρία να φωτογραφηθούν μαζί του και να παίξουν μπάσκετ με τα δύο αδέρφια.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ