Ψάχνεται για Γουόριορς ο Μπεν Σίμονς

Ψάχνεται για Γουόριορς ο Μπεν Σίμονς

Μπεν Σίμονς και Φιλαδέλφεια 76ερς είναι κοντά στο διαζύγιο, με τον Αυστραλό φόργουορντ να ψάχνεται να φύγει με ανταλλαγή στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς

«Ξένο» σώμα πρέπει να θεωρείται από την Φιλαδέλφεια ο Μπεν Σίμονς, με τις 2 πλευρές να ψάχνουν τις επιλογές τους στην αγορά.

Μετά τις τραγικές του εμφανίσεις στα φετινά playoffs, και ειδικά στην σειρά με τους Χοκς, ο Σίμονς έχει έρθει στο επίκεντρο της κριτικής, με το κλίμα στην πόλη της Φιλαδέλφεια να είναι αρνητικό προς το όνομά του. Οι 76ερς επιθυμούν να τον ανταλλάξουν, παίρνοντας πίσω ένα δελεαστικό πακέτο, όμως ο Σίμονς έχει κόψει κάθε επαφή με την ομάδα και έχει εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μάλιστα, από την Αμερική, ο Αυστραλός γκαρντ «χτενίζει» την αγορά, προκειμένου να βρει νέα μπασκετική ομάδα και στέγη για να κάνει restart στην καριέρα του. Αυτή η ομάδα φαίνεται να είναι οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, καθώς ο Σίμονς έχει πλησιάσει την ομάδα του Όκλαντ για πιθανή μελλοντική συνεργασία.

Ο Σίμονς μέτρησε πέρσι 14.3 πόντους, 7.2 ριμπάουντ και 6.9 ασίστ ανά 32 λεπτά σε 58 παιχνίδια της Regular Season, ωστόσο η εικόνα του στα playoffs δεν ήταν η αναμενόμενη, με αποτέλεσμα έκτοτε να ανοίξει επί της ουσίας η κουβέντα για την αποχώρηση του.

Μένει να δούμε αν οι Γουόριορς θα ετοιμάσουν πακέτο ανταλλαγής για τον Μπεν Σίμονς, και φυσικά αν οι 76ερς το δεχθούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ