Κίνηση με Άλεν οι πρωταθλητές Μπακς (pic)

Κίνηση με Άλεν οι πρωταθλητές Μπακς (pic)

Οι πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς απέκτησαν μέσω ανταλλαγής τον Γκρέισον Άλεν από τους Μέμφις Γκρίζλις, δίνοντας τον Σαμ Μέριλ και δύο μελλοντικά draft pics 2ου γύρου.

Οι Μιλγουόκι Μπακς μπαίνουν στην σεζόν 2021-22 με στόχο να προφυλάξουν τα σκήπτρα και να πάρουν το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα στο ΝΒΑ.

Σε αυτό το πλαίσιο, τα «ελάφια» σχεδιάζουν προσεκτικά το ρόστερ ενόψει της απαιτητικής σεζόν που τους περιμένει και προχώρησαν στην απόκτηση του σούτινγκ γκαρντ, Γκρέισον Άλεν.

Ο 25χρονος Αμερικανός αγωνιζόταν στους Μέμφις Γκρίζλις τα τελευταία δύο χρόνια και θα πάει στο Μιλγουόκι ως μέρος ανταλλαγής, με τους πρωταθλητές να στέλνουν στις «αρκούδες» τον Σαμ Μέριλ και δύο μελλοντικά draft pics 2ου γύρου.

Ο Άλεν θα είναι ο νέος συμπαίκτης των αδερφών Αντετοκούνμπο, αλλά και του Γιώργου Καλαϊτζάκη. Ο Αμερικανός έπαιξε τέσσερα χρόνια στο Πανεπιστήμιο του Ντιουκ υπό τις οδηγίες του Μάικ Σιζέφσκι και έγινε ντραφτ στο νούμερο 21 από τους Γιούτα Τζαζ το 2018.

Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 126 παιχνίδια της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ, μετρώντας 8,5 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ, σουτάροντας με 38% στα τρίποντα και 48% στα δίποντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ