Οι Ράπτορς θα αποσύρουν την φανέλα του Λόουρι

Οι Ράπτορς θα αποσύρουν την φανέλα του Λόουρι

Οι Τορόντο Ράπτορς θα τιμήσουν τον Κάιλ Λόουρι για την προσφορά του στην ομάδα, αποσύροντας την φανέλα του με το νούμερο 7.

Η θητεία του Κάιλ Λόουρι στους Τορόντο Ράπτορς έφτασε μετά από εννέα χρόνια στο τέλος της, με τον βραχύσωμο πόιντ γκαρντ να αλλάζει πολιτεία και να μετακομίζει στους Μαϊάμι Χιτ.

Τα όσα έκανε όμως στον Καναδά θα μείνουν στην ιστορία και για αυτό το λόγο ο Πρόεδρος των Ράπτορς, Λάρι Τανεμπάουμ αποκάλυψε πως η φανέλα με το όνομά του και το νούμερο 7 θα αποσυρθούν και ανέβουν στην οροφή του γηπέδου.

Θα γίνει ο πρώτος στην ιστορία του οργανισμού που θα τιμηθεί με αυτό τον τρόπο, με τον Τανεμπάουμ να δηλώνει πως λατρεύει την ηγετικότητά του, την εξυπνάδα του και το πάθος για το μπάσκετ.

Ο Λόουρι θα γίνει κάτοικος της Φλόριντα για χάρη των Χιτ, δηλώνοντας στον αποχαιρετισμό του στους Ράπτορς πως θα είναι για πάντα το σπίτι του και θα είναι ευγνώμων για ό,τι του πρόσφερε.

Η μεγαλύτερη στιγμή με την καναδική ομάδα είναι φυσικά η κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2019 στο πλευρό του Καουάι Λέοναρντ, γεγονός που του επέτρεψε να αποτινάξει από πάνω του τον χαρακτηρισμό του loser, για τις συνεχόμενες αποτυχίες του τα προηγούμενα χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ