Διακαής πόθος πολλών ομάδων ο Πασκάλ Σιάκαμ

Διακαής πόθος πολλών ομάδων ο Πασκάλ Σιάκαμ

Ο Πάσκαλ Σιάκαμ βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων από το ΝΒΑ, οι οποίες προσπαθούν να βρουν τρόπους προκειμένου να τον αποκτήσουν

Σύμφωνα με την «Sacramento Bee» οι Σακραμέντο Κινγκς, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και οι Λος Άντζελες Κλίπερς έχουν βάλει στο στόχαστρο τον 27χρονο φόργουορντ, ο οποίος είχε υπογράψει επέκταση έως το 2024 έναντι 129,9 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, οι Κινγκς ενδιαφέρονται για τον Σιάκαμ, όπως επίσης και για τον Μπεν Σίμονς των 76ers. Επιπλέον συνεχίζει και επικαλείται πηγές κοντά στον Μασάι Ουτζίρι, τον πρόεδρο των Τορόντο Ράπτορς, οι οποίες αναφέρουν ότι οι Ουόριορς και οι Κλίπερς είναι οι άλλες δύο ομάδες που έχουν «βολιδοσκοπήσει» τον Σιάκαμ.

Από την άλλη ο ίδιος ο παίκτης δεν… καίγεται να αποχωρήσει από το Τορόντο, παρά το γεγονός ότι δύο χρόνια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχει ξεκινήσει διαδικασία… ανοικοδόμησης της ομάδας. Πολλώ δεν μάλλον από τη στιγμή που αποχώρησαν παίκτες-κλειδιά του τίτλου, όπως οι Λέοναρντ και Λόουρι.

Ο Σιάκαμ αγωνίστηκε πέρυσι σε 56 ματς και είχε κατά μέσο όρο 21,4 πόντους, 7,2 ριμπάουντ και 4,5 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ