Ο Γκαρούμπα οδεύει στους Χιούστον Ρόκετς

Ο Γκαρούμπα οδεύει στους Χιούστον Ρόκετς

Ο Ουσμάν Γκαρούμπα θα συνεχίσει την καριέρα του στους Ρόκετς, καθώς το Χιούστον θα πληρώσει την ρήτρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ουσμάν Γκαρούμπα ετοιμάζεται να αφήσει την Ευρώπη και την Ρεάλ Μαδρίτης και να πάει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για λογαριασμό των Χιούστον Ρόκετς, καθώς τον επέλεξαν στο νούμερο 23 του φετινού ντράφτ.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο 19χρονος power forward έχει συμβόλαιο με την Ρεάλ μέχρι το 2023 αναμένεται να πληρώσει τη ρήτρα των 3 εκατ. ευρώ ο ίδιος για να μπορέσει να αποδεσμευτεί και να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ.

Βάσει κανονισμού η ομάδα θα πληρώσει περίπου τις 650.000 ευρώ και τα υπόλοιπα είναι υποχρεωμένος να τα καταβάλει ο παίκτης.

Μετά από κάποιες μέρες διαπραγματεύσεων η Ρεάλ σεβάστηκε την επιθυμία του Γκαρούμπα και αφού βρέθηκε τρόπος καταβολής της ρήτρας τον αφήνει ελεύθερο για να κυνηγήσει το όνειρο του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Το συμβόλαιο του στο Χιούστον θα του αποφέρει 1.961.100 δολάρια τον πρώτο χρόνο και 2.059.360 τον δεύτερο και μάλιστα θα είναι εγγυημένο για δύο χρόνια.

Την περσινή σεζόν σε 39 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα μέτρησε κατά μέσο όρο  3.9 πόντους και 4 ριμπάουντ ανά 17 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ