Πρόταση των Σέλτικς στον Ντένις Σρέντερ

Πρόταση των Σέλτικς στον Ντένις Σρέντερ

Ο Ντένις Σρέντερ έχει δεχτεί πρόταση από τους Μπόστον Σέλτικς, η οποία όμως δεν καλύπτει τις προσδοκίες του

Δύσκολες μέρες περνάει ο Ντένις Σρέντερ, βλέποντας τις μέρες της Free Agency να κυλούν και εκείνον ακόμα να μην έχει λάβει κάποια πρόταση που να τον ικανοποιεί.

Θυμίζουμε πως μεσούσης της σεζόν, και συγκεκριμένα στα τέλη Μαρτίου, δέχτηκε πρόταση ύψους 84 εκατομμυρίων δολαρίων για τέσσερα χρόνια, την οποία όμως απέρριψε, περιμένοντας να δει πως θα κυλήσει η χρονιά και θεωρώντας πως μπορεί να βρει κάτι καλύτερο οικονομικά.

Πέντε μήνες μετά και ο Γερμανός μάλλον έχει μετανιώσει αυτή την απόφαση. Είναι χαρακτηριστικό ότι τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε επαφές με τους Μπόστον Σέλτικς, οι οποίοι του έκαναν πρόταση 5,9 εκατομμυρίων δολαρίων η οποία συμπεριλαμβάνει και τον φόρο στην mid level exception, αλλά εκείνος θέλει ολόκληρη την mid level exception η οποία ανέρχεται στα 9,5 εκατομμύρια δολάρια.

Πέρα από το οικονομικό οι δύο πλευρές δεν τα βρίσκουν και στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου, με τους Κέλτες να προσφέρουν μονοετής συνεργασία και τον Γερμανό να ζητάει 2ετή. Μένει να δούμε την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων και αν κάποια πλευρά θα ρίξει νερό στο κρασί της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ