Η έκπληξη του Ανρί στον Αντετοκούνμπο (vid)

Η έκπληξη του Ανρί στον Αντετοκούνμπο (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δέχθηκε μήνυμα από τον παιδικό του ήρωα, Τιερί Ανρί και έμεινε έκπληκτος.

Την έκπληξη του Τιερί Ανρί δέχθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Ο «Greak Freak» έλαβε μήνυμα από τον Γάλλο άλλοτε σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και παιδικό του ήρωα και έπαθε… πλάκα.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συνεχάρη τον Γιάννη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μέσω μηνύματος σε βίντεο.

«Γεια σου μεγάλε, είμαι ο Τιερί. Θέλω να σε συγχαρώ και να σου πω ότι θυμάμαι αυτό που μου είχες πει. Ότι μια μέρα θα γίνεις πρωταθλητής. Θα έδινες όλες τις δυνάμεις σου για να το καταφέρεις. Και τα κατάφερες. Έχεις καταλάβει πώς είναι να πέφτεις κάτω και στη συνέχεια να στέκεται και πάλι στα πόδια σου. Και το έκανες. Για την πόλη σου, την ομάδα σου και για τον εαυτό σου. Προσπάθησαν να σε ρίξουν κάτω αλλά εσύ δεν άκουσες τίποτα και επιτέλους έφερες τον τίτλο πίσω στο Μιλγουόκι. Απόλαυσέ το και τα λέμε σύντομα πρωταθλητή» ήταν τα λόγια του Τιερί Ανρί.

Από την πλευρά του ο Αντετοκούνμπο δεν μπορούσε να το πιστέψει με τίποτα: «Είναι τρελό. Είναι τρελό. Ήθελα να του μοιάσω καθώς μεγάλωνα. Όταν ήμουν μικρός ο πατέρας μου έπαιζε ποδόσφαιρο ήθελα σαν τρελός να γίνω σαν εκείνον. Όμως ερωτεύτηκα το μπάσκετ. Αυτό το μήνυμα σημαίνει πολλά για μένα. Οπως είπε τα καταφέραμε όλοι μαζί. Και τώρα που είμαστε στην κορυφή θα προσπαθήσουν να μας ρίξουν κάτω. Πρέπει να κρατήσουμε τα κεφάλια μας ψηλά και να δουλέψουμε. Και να έχω αυτό το μήνυμα από έναν θρύλο; Είναι κάτι το σπουδαίο. Και… Τιερί; Αν βλέπεις το βίντεο, σε ευχαριστώ πάρα πολύ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ