Κλίπερς – Αντάλλαξαν Μπέβερλι, Ρόντο, Οτούρου για χάρη του Μπλέντσο

Κλίπερς – Αντάλλαξαν Μπέβερλι, Ρόντο, Οτούρου για χάρη του Μπλέντσο

Σε μια σημαντική ανταλλαγή προχώρησαν οι Κλίπερς στέλνοντας τους Πάτρικ Μπέβερλι, Ραζόν Ρόντο και Ντανιέλ Οτούρου στους Γκρίζλις για τον Έρικ Μπλέντσο

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς συνεχίζουν το χτίσιμο του νέου ρόστερ ενόψει της σεζόν 2021-22 και μετά την παραμονή του Καουάι Λέοναρντ και του Ρέτζι Τζάκσον, προχώρησαν σε μια σημαντική ανταλλαγή προκειμένου να ενισχύσουν την γραμμή της περιφέρειας.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Λ.Α. έστειλε στους Μέμφις Γκρίζλις τους Πάτρικ Μπέβερλι, Ραζόν Ρόντο και Ντανιέλ Οτούρου για να πάρουν ως αντάλλαγμα τον Έρικ Μπλέντσο.

Ο Μπλέντσο έγινε ανταλλαγή από τους Πέλικανς στους Γκρίζλις στις 7 Αυγούστου. Όχι μόνο δεν μακροημέρευσε στην ομάδα της πολιτείας του Τενεσί, αλλά εν τέλει παραχωρήθηκε ξανά σε ανταλλαγή, αυτή τη φορά με προορισμό το Λος Άντζελες.

Ο 31χρονος πόιντ-γκαρντ που επιστρέφει στους Κλίπερς έπειτα από 8 χρόνια, αριθμούσε φέτος με τους Πέλικανς 12.2 πόντους με 42.1% στα σουτ εντός πεδιάς, 34.1% στα τρίποντα, 68.7% στις βολές, 3.4 ριμπάουντ, 3.8 ασίστ και 0.8 κλεψίματα σε 29.7 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο και 70 παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ