Ο ΜακΓκι προτιμά τον ΛεΜπρον από τον Κάρι

Ο ΜακΓκι προτιμά τον ΛεΜπρον από τον Κάρι

Ο Τζαβέιλ ΜακΓκι ρωτήθηκε με ποιον απολάμβανε περισσότερο να παίζει μαζί και απάντησε πως του άρεσε περισσότερο δίπλα στον ΛεΜπρον Τζέιμς από ότι στον Κάρι.

Ο Τζαβέιλ ΜακΓκι έπρεπε να επιλέξει. Και το έκανε. Ο Αμερικανός σέντερ ρωτήθηκε από φιλάθλους μέσω του Bleacher Report με ποιον απολάμβανε να παίζει περισσότερο μαζί. Το δίλημμα ήταν εξαρχής δύσκολο.

ΛεΜπρόν Τζέιμς ή Στεφ Κάρι; Ο βετεράνος ψηλός δεν απάντησε διπλωματικά, αλλά ήταν ευθύς. Ανέφερε: «Με τον ΛεΜπρόν στην πρώτη μου χρονιά στους Λέικερς». Ο ΜακΓκι έχει βέβαια και με τους δύο όμορφες αναμνήσεις, καθώς και τα τρία πρωταθλήματα ΝΒΑ, τα έχει κατακτήσει στο πλευρό τους.

Πρώτα έκανε το back to back με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς του Στεφ Κάρι και ακολούθησε το δαχτυλίδι του 2020 με τους Λος Άντζελες Λέικερς του ΛεΜπρον Τζέιμς στην «φούσκα» του Ορλάντο.

Τελευταίο επίτευγμα του ΜακΓκι είναι η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου με την Τeam USA στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο επόμενος σταθμός του 33χρονου στο ΝΒΑ είναι οι περσινοί φιναλίστ της λίγκας, Φοίνιξ Σανς, με τους οποίους υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι πέντε εκατομμυρίων ευρώ,

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ