Σέλτικς – Επέκτειναν από τώρα το συμβόλαιο του Ρίτσαρντσον (pic)

Σέλτικς – Επέκτειναν από τώρα το συμβόλαιο του Ρίτσαρντσον (pic)

Οι Μπόστον Σέλτικς προχωρούν το σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν, ανανεώνοντας τον Τζος Ρίτσαρντσον, που απέκτησαν πριν λίγο καιρό από τους Ντάλας Μάβερικς, μέχρι το 2023, σύμφωνα με αμερικανικές πηγές.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τη στιγμή που οι Σέλτικς απέκτησαν τον Τζος Ρίτσαρντσον από το Ντάλας, στέλνοντας στους Τεξανούς τον Μόουζες Μπράουν ως αντάλλαγμα. Προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ανταλλαγή εκείνος δέχθηκε τα 11.6 εκατομμύρια δολάρια της τελευταίας χρονιάς του τρέχοντος συμβολαίου του.

Ο Μπραντ Στίβενς που πλέον παίρνει τις αποφάσεις στους «κέλτες» με τον Ίμε Ουντόκα να έχει αναλάβει προπονητής, επέκτεινε τη συνεργασία της ομάδας του με το πρόσφατο μεταγραφικό της απόκτημα, έναντι 24 εκατομμυρίων δολαρίων για τα επόμενα δύο χρόνια. Την είδηση «τιτίβισε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Αμερικανός δημοσιογράφος Σαμς Χαράνια.

Πέρυσι ο Ρίτσαρντσον αγωνίστηκε σε 59 ματς με τους «Μαβς», έχοντας μέσο όρο 12,1 πόντους, 3,3 ριμπάουντ, 2,6 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά 30 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε εδώ την ανάρτηση του Χαράνια:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ