Ο Λίλαρντ μένει στους Μπλέιζερς… μέχρι νεωτέρας

Ο Λίλαρντ μένει στους Μπλέιζερς… μέχρι νεωτέρας

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ δήλωσε πως θα παραμείνει στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, αλλά αυτό ίσως αλλάξει αν δεν δει τα αποτελέσματα που θέλει.

Το μέλλον του Ντέιμιαν Λίλαρντ στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς ήταν για πολύ καιρό στον αέρα. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε στείλει ένα ιδιαίτερο μήνυμα μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από τους Ντένβερ Νάγκετς στον πρώτο γύρο των φετινών playoffs.

Ο Λίλαρντ είχε αναφέρει μέσες άκρες πως η υπομονή του εξαντλείται με τις συνεχόμενες αποτυχίες των Μπλέιζερς και κατευθείαν ήχησαν οι σειρήνες στον οργανισμό του Όρεγκον. Ο Τέρι Στοτς αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία και στη θέση του ήρθε ο Τσόνσι Μπίλαπς.

Μια κίνηση που δεν ικανοποίησε τον Λίλαρντ καθώς δεν πιστεύει πως οι επιτυχίες θα έρθουν με έναν άπειρο προπονητή στον πάγκο. Άλλωστε ο Αμερικανός έχει σβήσει 31 κεράκια και δεν μένουν ακόμα πολλά ποιοτικά χρόνια στην πλάτη του για να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα με την ομάδα που τον επέλεξε στο νούμερο 6 του ντραφτ του 2012.

Αρκετές ομάδες ενεργοποιήθηκαν έστω και σε θεωρητικό επίπεδο ετοιμάζοντας τα δικά τους πακέτα για να πείσουν τους Μπλέιζερς να τον ανταλλάξουν, αλλά ποτέ δεν υπήρξε κάτι χειροπιαστό στην όλη υπόθεση.

Ο Λίλαρντ φρόντισε να ξεκαθαρίσει την θέση του γύρω από όλα τα σενάρια που αναπτύχθηκαν γύρω από το μέλλον του και μέσω ενός instagram live ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει στους Μπλέιζερς, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ