Χόρι – «Δεχόμουν απειλές για τη ζωή μου επειδή είπα πως ο Ολάζουον είναι καλύτερος του Ντάνκαν»

Χόρι – «Δεχόμουν απειλές για τη ζωή μου επειδή είπα πως ο Ολάζουον είναι καλύτερος του Ντάνκαν»

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Ρόμπερτ Χόρι, ο οποίος τόνισε πως είχε δεχθεί απειλές για τη ζωή του καθώς είχε αναφέρει πως θεωρεί καλύτερο τον Ολάζουον από τον Ντάνκαν.

Ο πρώην παίκτης του Ρόμπερτ Χόρι, ο οποίος έχει κατακτήσει στην καριέρα του επτά πρωταθλήματα ΝΒΑ με τους Χιούστον Ρόκετς, Λος Άντζελες Λέικερς και Σαν Αντόνιο Σπερς, προχώρησε σε μια τρομερή αποκάλυψη αναφέροντας πως είχε δεχθεί απειλές για τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, πριν μερικά χρόνια είχε τονίσει ότι θεωρεία καλύτερο παίκτη τον Χακίμ Ολάζουον από τον Τιμ Ντάνκαν Οι φίλοι των «σπιρουνιών» δεν το… πήραν και πολύ καλά όλο αυτό φτάνοντας μέχρι και στο σημείο να απειλήσουν τη ζωή του.

Οι δηλώσεις του Ρόμπερτ Χόρι:

«Μου επιτέθηκε αρκετός κόσμος. Δεχόμουν απειλές για τη ζωή μου. Το πιο τρελό απ’ όλα είναι ότι η γυναίκα μου και εγώ έπρεπε να εμφανιστούμε σε μία εκδήλωση στο Σαν Αντόνιο και όλοι με κοίταζαν περίεργα.

Ξέρω τον Τιμ (Ντάνκαν), ήταν σπουδαίος στην προπόνηση και πρόσφερε πολλά, αλλά είναι διαφορετικό το να είσαι σταρ. Για να είσαι σταρ θες το κάτι παραπάνω. Δεν λέω ότι ο Τιμ δεν είναι σταρ αλλά ότι ο Χακίμ έφερε κάτι εκπληκτικό στο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ