Γκαρούμπα – «Διαφορετική εμπειρία το NBA, είμαι απόλυτα έτοιμος»

Γκαρούμπα – «Διαφορετική εμπειρία το NBA, είμαι απόλυτα έτοιμος»

Ο Ουσμάν Γκαρούμπα αναφέρθηκε στις διαφορές Ευρώπης και NBA, σε συνέντευξή του στη «Marca», τονίζοντας πως είναι έτοιμος για τη νέα εμπειρία.

Δε βλέπει την ώρα να μπει στην αγωνιστική δράση ο Ουσμάν Γκαρούμπα. Το νούμερο 23 του φετινού ντραφτ ξέρει ότι το NBA και οι Ρόκετς έχουν πολύ υψηλότερες απαιτήσεις σε σχέση με την Ευρώπη και τη Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πρότινος, όμως είναι απόλυτα έτοιμος όπως είπε μιλώντας στη «Marca».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μία διαφορετική εμπειρία. Είμαι σε μία ομάδα, όπου οι απαιτήσεις δεν έχουν καμία σχέση με αυτές της Ρεάλ. Εδώ είμαστε σε φάση rebuilding, υπάρχουν πολλοί νεαροί παίκτες. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε καθημερινά, αυτό θέλω και για τον εαυτό μου.

Θέλω να βελτιώσω κομμάτια του παιχνιδιού μου, τα οποία δεν μπορούσα να φτιάξω όσο ήμουν στην Ρεάλ. Θέλω να έχω την μπάλα στα χέρια μου, να παίξω πιο πολύ. Η διαφορά είναι ότι εδώ έχουμε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα, να πάρω ριμπάουντ, να κάνω τους συμπαίκτες μου καλύτερους, να δώσω ένταση. Είμαι απόλυτα προετοιμασμένος για το νέο μου βήμα.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ