O’Νιλ – «Αν ο ΛεΜπρόν περάσει τον Αμπντούλ-Τζαμπάρ σε πόντους πρέπει όλοι να σταματήσουμε να μιλάμε»

O’Νιλ – «Αν ο ΛεΜπρόν περάσει τον Αμπντούλ-Τζαμπάρ σε πόντους πρέπει όλοι να σταματήσουμε να μιλάμε»

Ο Σακίλ Ο'Νιλ σε δηλώσεις του ανέφερε πως αν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς καταφέρει να περάσει τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ σε πόντους τότε οι επικριτές του πρέπει να σταματήσουν να μιλάνε.

Οι επικριτές του ΛεΜπρόν Τζέιμς εδώ και αρκετά χρόνια κατηγορούν για πολλά τον «βασιλιά» θεωρώντας πως δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Μάικλ Τζόρνταν.

Ο παλαίμαχος σέντερ του ΝΒΑ, Σακίλ Ο’Νιλ, σε δηλώσεις του ανέφερε πως αν ο Τζέιμς καταφέρει να ξεπεράσει τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ σε συνολικούς πόντους στον μαγικό κόσμο, τότε όλοι αυτοί θα πρέπει να σταματήσουν να μιλάνε.

Οι δηλώσεις του Σακίλ Ο’Νιλ:

«Δεν μου αρέσει να κάνω αυτή την κουβέντα, γιατί γνωρίζομαι προσωπικά με όλα αυτά τα παιδιά. Το πλάνο του ΛεΜπρόν πιστεύω πως είναι να περάσει τον Καρίμ. Γιατί αν τον περάσει σε πόντους, θα πρέπει όλοι μας να σταματήσουμε να μιλάμε.

Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης ο ΛεΜπρόν και ένας εξαιρετικός φίλος. Έχει κατακτήσει τέσσερα δαχτυλίδια, έχει ξεπεράσει τον Κόμπε (σ.σ. σε πόντους), έχει ξεπεράσει και τον Μάικ, και τώρα θέλει να ξεπεράσει και τον Καρίμ. Αν αυτό δεν σε καθιστά τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών, δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάμε.

Η σειρά θα είναι πάντα Μάικ, Κόμπε και μετά πιθανότατα ο ΛεΜπρόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ